fbpx

Går du rigtigt på toilettet?

Det virker som et dumt spørgsmål. Vi ved jo alle sammen godt hvordan man går på toilettet, det lærte vi jo da vi var børn.

Det er ikke fordi du går forkert på toilettet. Men det er muligvis nogle få punkter, som kan optimeres.

Nedenfor kan du læse om hvad du kan ændre, for at optimere dine toiletvaner.

Tag dig god tid

Med en travl hverdag, kan det være svært at sætte tid af til at gå på toilettet. Hvilket måske også kan lyde lidt mærkeligt?

Men sagen er den, at det er virkelig vigtigt at du tager dig tid til at være på toilettet. Ikke noget med at stresse, og skynde på dig selv. Din mave og tarme vil takke dig for det!

Man skal ikke holde sig

Apropos det med at tage sig tid til toilettet….

Det er også vigtigt at man går på toilettet, når man skal. Også selvom man skal til at gå ud ad døren, for at komme på arbejde. Og når man når frem, kan man risikere at trangen er gået væk…

Dette kan give ubehag i maven og tarmene. Så gå på toilettet når du skal, selvom du føler at du ikke har tid – du har helt sikkert heller ikke tid til ondt i maven!

Stillling

Måden du sidder på toilettet på, kan faktisk også have en stor betydning.

For mange, mange år siden – altså før toilettet rigtigt blev opfundet og vi gik på toilettet i naturen, var vores krop i en anden position når vi var på toilettet.

Dengang sad vi på hug, og den stilling kan være gavnlig når man er på toilettet. Dette sørger for at tarmen er udstrakt, hvilken gør det nemmere for afføringen at passere.

For at efterligne dette bedst muligt derhjemme, kan du med fordel have en lille skammel til at sætte fødderne op på.

Generelt om fordøjelsen

Udover disse 3 små ting, hjælper det selvfølgelig at have en god fordøjelse. Man kan selv hjælpe dette lidt på vej, ved at pleje forholdene i ens mave-tarmsystemet.

Dette kan gøres ved at huske at drikke vand, da det generelt er godt for kroppen, men det giver også alle de fibre du indtager, noget at arbejde med.

Det næste er bevægelse! Lidt motion eller bevægelse dagligt holder din krop i gang, men det kan også være med til at sætte gang i din fordøjelse!

Til sidst kan det være vigtigt at skabe balance i ens mave-tarmsystem. Derfor kan det være ideelt at tage et dagligt tilskud af mælkesyrebakterier.

Prøv vores Denps Mælkesyrebakterier med bakteriestammerne BB-12®og LGG®, der er blandt verdens mest veldokumenterede, og har en høj overlevelsesevne gennem tarmsystemet.

Kærlighed til dit mave-tarmsystem til dig fra Denps!

Leave a Reply

%d