Om Denps ApS

Vi er er en dansk virksomhed beliggende i hjertet af København. Vi laver kosttilskud og funktionelle fødevarer baseret på nøje udvalgte ingredienser, hvor parametre som uovertruffen kvalitet, naturlighed og dokumenteret virkning er altafgørende. Alle produkter fremstilles under grundige og ordentlige forhold efter dansk fødevarelovgivning, og vi er stolte af vores unikke sammensætninger. 

Sammen med vores kollegaer i H.Pio (Seoul) og High&GoGo Denps Shanghai (Shanghai) stræber vi efter at udbrede vores brand og gøre vores produkter tilgængelige – her fra lille Danmark til danskerne og ud til resten af verden. Vi ønsker at skabe markedets bedste produkter. Produkter, der giver resultater, og som øger den enkeltes velbefindende. Fordi for os er et sundt liv et glædesfyldt liv uden bekymringer og med plads til at nyde alt det gode. Det er netop dét, vi ønsker at understøtte.

Derfor er det vores højeste prioritet at finde og udvælge de bedst mulige ingredienser fra leverandører og fødevareproducenter i Danmark og resten af Skandinavien.

Medarbejdere

Lasse Nagell

CEO

Kinam Kwon

Director

Jessica Rasmussen

Marketing Manager

Sofie Stjerne Hjaltelin

Marketing Manager