Ofte stillede spørgsmål 

 

Hvad er mælkesyrebakterier? 

Mælkesyrebakterier er levende mikroorganismer, som lever i menneskets mave-tarmsystem. Mælkesyrebakterier fungerer ved, at de omdanner laktose til mælkesyre og har stor betydning for vores immunforsvar, fordøjelse og balance. Der findes naturligt milliarder af mælkesyrebakterier i vores krop, men mængden kan variere alt afhængigt af, hvad vi spiser, om vi f.eks. er stressede, har taget pencillin eller har et svækket immunforsvar. 

 

Er det normalt at mærke uro i maven, når jeg starter på Denps Mælkesyrebakterier?
Når du starter med at tage mælkesyrebakterier, er det helt almindeligt at mærke uro og aktivitet i maven og i tarmsystemet. Det skyldes de levende mælkesyrebakterier i vores kapsler, som sætter gang i mave- og tarmsystemet.

 

Kan jeg godt tåle mælkesyrebakterier, hvis jeg er laktoseintolerant?

Vores kosttilskud indeholder ikke mælk eller spor af mælk. Undtaget er dog vores High&GoGo Mælkepulver, der er lavet på økologisk sødmælk fra Thise Mejeri.

 

Hvornår på dagen skal jeg tage min mælkesyrebakterier?

Vi anbefaler, at du tager dine mælkesyrebakterier om morgenen inden morgenmaden eller om aftenen inden du går i seng, da optageligheden her vil være bedst. 

 

Hvad er Denps Mælkesyrebakteriers kapsel lavet af?

Kapslen er lavet af Maltodextrin og Hypromelose. Maltodextrin er en vegetabilsk stivelse, som er let fordøjeligt og findes som et fint, hvidt pulver. Hypromelose er en stabilisator og fortykningsmiddel, som fremstilles af cellulose, der findes som naturligt i plantefibre.

 

Indeholder Denps Mælkesyrebakterier laktose eller mælkeprotein?

Nej, der er ikke mælk i eller spor af mælk i Denps Mælkesyrebakterier, eller vores High&GoGo kosttilskud til spædbørn og børn. Undtaget er vores High&GoGo Økologisk Mælkepulver.

 

Indeholder Denps kosttilskud spor af animalske ingredienser?

Denps kosttilskud indeholder ikke animalske ingredienser, undtaget vores High&GoGo Økologisk Mælkepulver. 

 

Må jeg tage Denps Mælkesyrebakterier sammen med medicin?

Ja, men det er altid med god idé at spørge egen læge først. 
 
 

Kan kapslerne åbnes?

Ja, kapslerne kan åbnes så du nemt kan hælde mælkesyrebakterierne ovenpå mad, eller i flydende væsker såsom juice eller vand. 
 
 

Hvordan skal Denps Mælkesyrebakterier opbevares? 

Alle Denps produkter kan opbevares ved en stuetemperatur på under 30 grader.
 
 

Hvordan smager Denps Mælkesyrebakteriers kapsler?

Denps Mælkesyrebakteriers kapsler er smagsneutrale og små, hvilket gør dem let at indtage.
 
 

Hvad betyder CFU? 

Når du køber kosttilskud med mælkesyrebakterier, vil produktets indhold af mælkesyrebakterier altid være angivet i milliarder. Dette er angivet som “CFU”, som står for “Colony Forming Units”, der betegner mængden af levende og aktive mikroorganismer pr. daglig dosis.
 
 

Hvor kan jeg købe Denps kosttilskud? 

Du kan købe vores kosttilskud her på vores webshop eller i vores forretning på Nørregade 4, København K.
 
 

Har du flere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os via. mailen: info@denps.com eller på telefonen: +45 30127067