Ofte stillede spørgsmål

Mælkesyrebakterier er levende mikroorganismer, som lever i menneskets mave-tarmsystem. Mælkesyrebakterier fungerer ved, at de omdanner laktose til mælkesyre og har stor betydning for vores immunforsvar, fordøjelse og balance. Der findes naturligt milliarder af mælkesyrebakterier i vores krop, men mængden kan variere alt afhængigt af, hvad vi spiser, om vi f.eks. er stressede, har taget pencillin eller har et svækket immunforsvar.

Når du starter med at tage mælkesyrebakterier, er det helt almindeligt at mærke uro og aktivitet i maven og i tarmsystemet. Det skyldes de levende mælkesyrebakterier i vores kapsler, som sætter gang i mave- og tarmsystemet.

Vores kosttilskud indeholder ikke mælk eller spor af mælk. Undtaget er dog vores High&GoGo Mælkepulver, der er lavet på økologisk sødmælk fra Thise Mejeri.

Vi anbefaler, at du tager dine mælkesyrebakterier om morgenen inden morgenmaden eller om aftenen inden du går i seng, da optageligheden her vil være bedst.

Kapslen er lavet af Maltodextrin og Hypromelose. Maltodextrin er en vegetabilsk stivelse, som er let fordøjeligt og findes som et fint, hvidt pulver. Hypromelose er en stabilisator og fortykningsmiddel, som fremstilles af cellulose, der findes som naturligt i plantefibre.

Nej, der er ikke mælk i eller spor af mælk i Denps Mælkesyrebakterier, eller vores High&GoGo kosttilskud til spædbørn og børn. Undtaget er vores High&GoGo Økologisk Mælkepulver.

Denps kosttilskud indeholder ikke animalske ingredienser, undtaget vores High&GoGo Økologisk Mælkepulver.

Ja, men det er altid med god idé at spørge egen læge først.

Alle Denps produkter kan opbevares ved en stuetemperatur på under 30 grader.

Når du køber kosttilskud med mælkesyrebakterier, vil produktets indhold af mælkesyrebakterier altid være angivet i milliarder. Dette er angivet som “CFU”, som står for “Colony Forming Units”, der betegner mængden af levende og aktive mikroorganismer pr. daglig dosis.

Denps Mælkesyrebakteriers kapsler er smagsneutrale og små, hvilket gør dem let at indtage.

Ja, kapslerne kan åbnes så du nemt kan hælde mælkesyrebakterierne ovenpå mad, eller i flydende væsker såsom juice eller vand.

Du kan købe vores kosttilskud her på vores webshop eller i vores forretning på Nørregade 4, København K.

Har du flere spørgsmål, er du altid velkommen til at komme ind forbi vores showroom, eller kontakte os via. mailen: info@denps.com eller på telefonen: +45 30127067