High&GoGo

Et sikkert valg  

I en verden fyldt med valgmuligheder, er det naturligt, at man som forældre kan føle sig overvældet i sine bestræbelser på at være, gøre og give sit barn det bedste.

Det kan til tider være lidt af en jungle at navigere i de mange anbefalinger, man som forælder møder, og det kan få os til at miste overblikket over, hvad der egentlig er godt for vores børn. Det, der er essentielt -og det, der kan undlades. 

Hos Denps synes vi, at valget skal være enkelt! Derfor har vi udviklet vores High&GoGo serie - en serie, der bygger på kosttilskud og funktionelle fødevarer med mælkesyrebakterier. High&GoGo er til dig, der ønsker at understøtte dit barns immunforsvar, vækst og fordøjelse. 

Produkterne er specielt udviklet til de mindste i familien, og indeholder mælkesyrebakterier, der egner sig til spædbørn og børn i alderen 0-14 år. Med High&GoGo kan du som forældre være helt tryg ved, at hvert produkt er sikkert og godt for dit barns helbred. 

Mælkesyrebakterier

Ligesom voksne, kan spædbørn og børn have gavn af et tilskud med mælkesyrebakterier, men da spædbørn og børn ikke har behov for samme antal af mælkesyrebakterier som voksne, er vores High&GoGo produkter tilpasset til børn i forskellige aldersgrupper. 

Vores kosttilskud er skabt med stor ekspertise og består af de bedste og mest veldokumenteret mælkesyrebakterier af BB-12®-stammen. 

Et overtal af gavnlige bakterier kan være med til understøtte barnets tarmsystem, der udvikles fra fosterstadiet og frem til, at barnet er omkring 2-års alderen.

Derudover understøtte de gavnlige mælkesyrebakterier også barnets generelle helbred ved at skabe et mikrobielt miljø, hvor skadelige bakterier ikke trives, hvorfor de også kan være med til at styrke barnets immunforsvar.  

 

High&GoGo-serien er baseret på Skandinaviske idealer og standarder for fødevaresikkerhed, troværdighed og høj kvalitet. Ingredienserne, der indgår i vores produkter, består derfor af rene og naturlige sammensætninger - uden skjulte tilsætningsstoffer!