High&GoGo

High&GoGo - Et sikkert valg! 

I en travl hverdag fyldt med valgmuligheder, er det kun naturligt, at man som forældre kan føle sig overvældet i sine bestræbelser på at være, gøre og give sit barn det bedste.

Det kan til tider være lidt af en jungle at navigere i de mange anbefalinger, man som forælder møder, og det kan få os til at miste overblikket over, hvad der egentlig er godt for vores børn. Det, der er essentielt -og det, der kan undlades. 

Hos Denps synes vi, at valget skal være enkelt! Derfor har vi udviklet vores High&GoGo serie - en serie, der bygger på kosttilskud og funktionelle fødevarer med mælkesyrebakterier. High&GoGo er til dig, der ønsker at understøtte dit barns immunforsvar, vækst og fordøjelse. 

Produkterne er specielt udviklet til de mindste i familien, og indeholder mælkesyrebakterier, der egner sig til spædbørn og børn i alderen 0-14 år. Med High&GoGo kan du som forældre være helt tryg ved, at hvert produkt er sikkert og godt for dit barns helbred.

Mælkesyrebakterier til selv de mindste

Ligesom voksne, kan spædbørn og børn få et dagligt tilskud med mælkesyrebakterier, men da spædbørn og børn ikke har behov for samme antal af mælkesyrebakterier som voksne, er vores High&GoGo produkter tilpasset til børn i forskellige aldersgrupper. 

Vores kosttilskud er skabt med stor ekspertise og består af de bedste og mest veldokumenteret mælkesyrebakterier, herunder BB-12®-stammen, der er beskrevet i over 3000 videnskabelige publikationer og indgår i mere end 1800 kliniske studier. Vores premium mælkesyrebakterier produceres af danske Chr. Hansen, der er en af verdens førende virksomheder indenfor udviklingen af probiotika med mere end 145 års historie og erfaring bag sig.