Denps produktion

Den 6. Januar 2023 erhvervede Denps ApS sig en produktionsanlæg. Den er lokaliseret omkring en time væk fra København, i Hundested.

Sammen med anlægget, fulgte der også en fuldt integreret produktionslinje til blanding, påfyldning og emballering af pulver i aluminiumsdåser med. Anlægget er på 12.000 m2, hvoraf 8.500 m2 er blevet brugt til aluminiumsdåserne.

Fabrikken vil blive drevet af et nyt firma, Pio Pharm Denmark ApS, som primært vil fokusere på at producere kosttilskud.

Der er i øjeblikket nogle ændringer i gang på aluminiumsdåse-området, mens nyt produktions- og emballeringsudstyr er blevet bestilt for at styrke Pio Pharms tilbud og muligheder yderligere. Aluminiumsdåselinjen forventes at være operationel i Q3 2023, mens det nye udstyr vil være klar i Q1 2024.

Vi er glade for at bringe nyt liv til anlægget og til lokalsamfundet i Hundested. Vi har stor produktionserfaring fra vores søsterselskab (Pio Pharm) i Korea. Vi vil derfor benytte os af denne ekspertise samt bygge videre på den, for at have verdensklasse produktionsfaciliteter for kosttilskud i Danmark. For yderligere nyheder om vores rejse, kan du holde øje med www.denps.dk eller www.piopharm.dk” Siger Pio Pharm Danmarks administrerende direktør, Lasse Nagell.

Kontakt

Unovej 1

3390, Hundested

Danmark

Telefon nr: +45 31319257

Email: info@piopharm.dk 

CVR nr: 43917951