Samarbejder

Chr. Hansen

Vi er bl.a. stolte af vores langvarige og tætte samarbejde med danske Chr. Hansen A/S, der er blandt verdens førende indenfor forskning og fremstilling af mælkesyrebakterier til både fødevarer og kosttilskud. De bakteriestammer der er i vores Denps Mælkesyrebakterier, LGG® og BB-12®, er begge registrerede varemærker af Chr. Hansen A/S.

Food & Bio Cluster

Udover vores tætte samarbejde med Chr.Hansen, er vi desuden stolte af at være medlem af Food & Bio Cluster Denmark. Food & Bio Cluster Denmark er en dansk organisation, der arbejder for at fremme innovation indenfor den danske fødevareindustri gennem et stærkt netværk af viden, talent, investorer og virksomheder. 
 

Økologisk landsforening

Derudover er vi også medlem af Økologisk Landsforening, en forening, der siden 1981 har arbejdet i fællesskab med økologiske landsmænd, virksomheder, og professionelle for at udbrede økologi i Danmark. Økologisk Landsforening har blandt andet været med til at udbrede det røde Ø-mærke, og arbejder løbende på at udvikle og udbrede økologiske løsninger ift. klima- og biodiversitetsudfordringen.