Vores mission

Hos Denps har vi et mål om at skabe markedets bedste produkter. Vi stræber efter at skabe kosttilskud, der giver resultater og øger din følelse af velvære.

Mælkesyrebakterier

Et af vores primære fokusområder er mælkesyrebakterier. Mælkesyrebakterier er små, levende mikroorganismer, der lever naturligt i vores mave-tarmsystem, og producerer mælkesyre under fermenteringen af kulhydrater.
 
Mælkesyrebakterier kaldes ofte for “probiotika”, der på Græsk betyder “for livet”, da disse små mikrober udgør et større system, når det kommer til vores krop – nemlig vores mikrobiom. Usunde spisevaner, antibiotikakure, rejser og stress er blot nogle af de faktorer, der kan slå kroppens mælkesyrebakterier ihjel. Derfor har vi bl.a. udviklet Denps Mælkesyrebakterier – et probiotisk kosttilskud, der tilfører kroppen med mælkesyrebakterier svarende til dem, der naturligt lever i vores mave-tarmsystem.
 
Vi tilbyder bl.a. Denps Mælkesyrebakterier som et dagligt kosttilskud af mælkesyrebakterier bestående af bakteriestammerne LGG® og BB-12®, der er blandt de mest veldokumenterede bakteriestammer i verden.

Nærende og sundt for de mindste

Med vores eksklusive produktserie High&GoGo ønsker vi at gøre det simpelt for forældre at vælge det bedste til deres børn.

Serien består af kosttilskud og fødevarer, der alle sammen bidrager til barnets vækst og sundhed. Vi stræber efter at blive det første og sikreste valg, der for forældre er forbundet med tryghed og resultater – til glæde og gavn for deres børn.

Vi udvikler løbende nye produkter – hele tiden med øje for barnets naturlige udvikling og behov.

Du kan prøve vores High&GoGo D-dråber med mælkesyrebakterier, hvis du har en lille ny. Hvis ikke, er vores High&GoGo mælkepulver perfekt, hvis du ønsker at dit barn altid kan drikke dansk økologisk mælk.