Om Denps

Vi er danske

Vi er er en dansk virksomhed beliggende i hjertet af København. Vi laver kosttilskud og funktionelle fødevarer baseret på nøje udvalgte ingredienser, hvor parametre som uovertruffen kvalitet, naturlighed og dokumenteret virkning er altafgørende. Alle produkter fremstilles under grundige og ordentlige forhold efter dansk fødevarelovgivning, og vi er stolte af vores unikke sammensætninger. 
 
Sammen med vores kollegaer i H.Pio (Seoul) og High&GoGo Denps Shanghai (Shanghai) stræber vi efter at udbrede vores brand og gøre vores produkter tilgængelige – her fra lille Danmark til danskerne og ud til resten af verden. Vi ønsker at skabe markedets bedste produkter. Produkter, der giver resultater, og som øger den enkeltes velbefindende. Fordi for os er et sundt liv et glædesfyldt liv uden bekymringer og med plads til at nyde alt det gode. Det er netop dét, vi ønsker at understøtte.
 
Derfor er det vores højeste prioritet at finde og udvælge de bedst mulige ingredienser fra leverandører og fødevareproducenter i Danmark og resten af Skandinavien.
 
Vi er bl.a. stolte af vores langvarige og tætte samarbejde med danske Chr. Hansen A/S, der er blandt verdens førende indenfor forskning og fremstilling af mælkesyrebakterier til både fødevarer og kosttilskud. 

Food & Bio Cluster og Økologisk Landsforening 

Udover vores tætte samarbejde med Chr.Hansen, er vi desuden stolte af at være medlem af Food & Bio Cluster DenmarkFood & Bio Cluster Denmark er en dansk organisation, der arbejder for at fremme innovation indenfor den danske fødevareindustri gennem et stærkt netværk af viden, talent, investorer og virksomheder. 
 
Derudover er vi også medlem af Økologisk Landsforening, en forening, der siden 1981 har arbejdet i fællesskab med økologiske landsmænd, virksomheder, og professionelle for at udbrede økologi i Danmark. Økologisk Landsforening har blandt andet været med til at udbrede det røde Ø-mærke, og arbejder løbende på at udvikle og udbrede økologiske løsninger ift. klima- og biodiversitetsudfordringen. 

Mælkesyrebakterier

Et af vores primære fokusområder er mælkesyrebakterier. Mælkesyrebakterier er små, levende mikroorganismer, der lever naturligt i vores mave-tarmsystem, og producerer mælkesyre under fermenteringen af kulhydrater.
 
Mælkesyrebakterier kaldes ofte for "probiotika", der på Græsk betyder "for livet", da disse små mikrober udgør et større system, når det kommer til vores krop - nemlig vores mikrobiom. Usunde spisevaner, antibiotikakure, rejser og stress er blot nogle af de faktorer, der kan slå kroppens mælkesyrebakterier ihjel. Derfor har vi bl.a. udviklet Denps Mælkesyrebakterier - et probiotisk kosttilskud, der tilfører kroppen med mælkesyrebakterier svarende til dem, der naturligt lever i vores mave-tarmsystem.
 
Vi tilbyder bl.a. Denps Mælkesyrebakterier som et dagligt kosttilskud af mælkesyrebakterier bestående af bakteriestammerne LGG® og BB-12®, der er blandt de mest veldokumenterede bakteriestammer i verden.

Nærende og sundt for de mindste

Med vores eksklusive produktserie High&GoGo ønsker vi at gøre det simpelt for forældre at vælge det bedste til deres børn.
 
Serien består af kosttilskud og fødevarer, der alle sammen bidrager til barnets vækst og sundhed. Vi stræber efter at blive det første og sikreste valg, der for forældre er forbundet med tryghed og resultater – til glæde og gavn for deres børn.
 
Vi udvikler løbende nye produkter - hele tiden med øje for barnets naturlige udvikling og behov.