Om Denps

Vi er danske

Vi er er en dansk virksomhed beliggende i hjertet af København. Vi laver kosttilskud og funktionelle fødevarer baseret på nøje udvalgte ingredienser, hvor parametre som uovertruffen kvalitet, naturlighed og dokumenteret virkning er altafgørende. Alle produkter fremstilles under grundige og ordentlige forhold efter dansk fødevarelovgivning, og vi er stolte af vores unikke sammensætninger. 
 
Sammen med vores kollegaer i H.Pio (Seoul) og High&GoGo Denps Shanghai (Shanghai) stræber vi efter at udbrede vores brand og gøre vores produkter tilgængelige – her fra lille Danmark til danskerne og ud til resten af verden. Vi ønsker at skabe markedets bedste produkter. Produkter, der giver resultater, og som øger den enkeltes velbefindende. Fordi for os er et sundt liv et glædesfyldt liv uden bekymringer og med plads til at nyde alt det gode. Det er netop dét, vi ønsker at understøtte.
 
Derfor er det vores højeste prioritet at finde og udvælge de bedst mulige ingredienser fra leverandører og fødevareproducenter i Danmark og resten af Skandinavien.
 
Vi er bl.a. stolte af vores langvarige og tætte samarbejde med danske Chr. Hansen A/S, der er blandt verdens førende indenfor forskning og fremstilling af mælkesyrebakterier til både fødevarer og kosttilskud. 

Food & Bio Cluster og Økologisk Landsforegning 

Udover vores tætte samarbejde med Chr.Hansen, er vi desuden stolte af at være medlem af Food & Bio Cluster DenmarkFood & Bio Cluster Denmark er en dansk organisation, der arbejder for at fremme innovation indenfor den danske fødevareindustri gennem et stærkt netværk af viden, talent, investorer og virksomheder. 
 
Derudover er vi også medlem af Økologisk Landsforening, en forening, der siden 1981 har arbejdet i fællesskab med økologiske landsmænd, virksomheder, og professionelle for at udbrede økologi i Danmark. Økologisk Landsforening har blandt andet været med til at udbrede det røde Ø-mærke, og arbejder løbende på at udvikle og udbrede økologiske løsninger ift. klima- og biodiversitetsudfordringen. 

Gode bakterier

Et af vores primære fokusområder er mælkesyrebakterier – også betegnet som probiotika eller gavnlige bakterier, altså bakterier af den slags, vores krop rigtig godt kan lide. Bakterier udgør den største del af den menneskelige mikrobiota. Sammen med fungi, archaea og vira danner bakterier små "samfund" forskellige steder i kroppen.
Hvis vi retter en smule mere opmærksomhed mod at øge antallet af gavnlige bakterier både i vores kost, vores hudpleje, vores husholdning m.m., kan vi understøtte og styrke vores mikrobiota.
 
Adskillige studier har vist, at især tarmens mikrobiota, altså vores tarmflora, har betydning for vores immunsystem og dermed også vores generelle helbred. Derudover har bakteriernes balance også betydning for vores fordøjelse, hvilket for mange er altafgørende for det daglige velbefindende. Vi kan være udfordrede på grund af stress, antibiotika og usund mad, men også rejser eller nye omgivelser kan skabe udfordringer i det henseende. 
 
Uanset om det er i vores mave og tarm, vores hud, vores mund eller andre steder på kroppen, vi har udfordringer, er det derfor vigtigt at opretholde mikrobiotaens balance ved at understøtte og øge antallet af gavnlige bakterier og derved undertrykke de skadelige bakterier. På den måde kan vi understøtte en sund livsstil og skabe mere ro og livskvalitet. 
 
Vi tilbyder Denps Mælkesyrebakterier som et dagligt kosttilskud af gavnlige bakterier bestående af bakteriestammerne LGG® og BB-12®, der er blandt de mest veldokumenterede i verden. En tablet vil bidrage med 10 milliarder levende bakterier, der forhåbentlig vil gøre en mærkbar forskel. 

Nærende og sundt for de mindste

Med vores eksklusive produktserie High&GoGo ønsker vi at gøre det simpelt for forældre at vælge det bedste til deres børn.
 
Serien består af kosttilskud og fødevarer, der alle sammen bidrager til barnets vækst og sundhed. Vi stræber efter at blive det første og sikreste valg, der for forældre er forbundet med tryghed og resultater – til glæde og gavn for deres børn.
 
Vi udvikler løbende nye produkter - hele tiden med øje for barnets naturlige udvikling.