Privatlivspolitik

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig.

Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser).

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Hvordan håndterer vi dine personoplysninger hos Denps?

Når du shopper på vores webshop, har vi brug for dine oplysninger for at kunne gennemføre din ordre (navn, addresse, telefonnummer, mailadresse mv.) samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Vi registrerer og videregiver kun oplysninger om dig, der er nødvendige for at kunne gennemføre din ordre og levere den til dig – f.eks. ved levering med PostNord eller GLS. Dine personlige oplysninger er registreret og gemt hos os, Denps ApS.

Vi beholder disse oplysninger i 5 år, hvorefter disse oplysningerne automatisk annonymiseres. Du kan dog til hver en tid kontakte os for at få oplyst, hvilke oplysninger vi har, ligesom du også kan bede os om at slette eller anonymisere disse, såfremt det er i overensstemmelse med loven.

Vi samarbejder med en række andre virksomheder, som gemmer og bearbejder data. Disse virksomheder bearbejder data på vegne af os og har ikke ret til at bruge disse data til egne formål.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Dataansvarlig

Denps Aps
Nørregade 4
1165 København K
DANMARK
CVR: 37923206

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Ring til os på +4530127067 eller send en mail til info@denps.com